exmigrant.org Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
Dar se pare ca tu te bucuri (radu99,99) pe sub mustata, ca io as fi "la pamant" (virtual vorbind) ?!
se pare ca ai avut o revelatie Aurele. nu ma bucur, ci te compatimesc sincer. esti irecuperabil, paranoia ta n-are limite.
cit despre modul tau de adresare, ce sa mai zic? eu unul chiar m-am plictisit de cite ori ti-am spus ca n-ai cei 7 ani de acasa. nu-ti mai repet ca oricum e de prisos. si prea tirziu sa mai indrepti ceva, oricita silinta ti-ai da. oricum acum esti ocupat cu Freud si citate din Adevarul.
uita-te si tu un pic ce zice lumea la adresa ta, analizeaza si trage o concluzie.
troniu a scris:
pacient tipic
dcip a scris:
Nu esti decat un "looser"...Esti doar un bla-bla-giu ce si-a pierdut staiful.
foni a scris:
...este vorba despre un scriitor ratat (in devenire fireste)
cip_a a scris:
...n-ai inteles nimic (asta e cea mai utilizata propozitie pe forum)!
dcip a scris:
tu chiar ai o problema... mare... rezolva-ti-o omule pina nu e prea tarziu.
troniu a scris:
Man, m-am saturat de tine si de diareea ta verbala.
vikcious a scris:
Aburiciul ************ian (®)
toata lumea iti da "reject" in direct, esti privit cu o greata teribila, orice om de bun simt ar intelege ca e momentul sa faca un pas inapoi. tu insa continui si ma faci sa cred ca ti-ai facut un scop in a murdari cu buna stiinta acest forum. si asta intrece orice limita. o fi el un forum public,
dar ca sa ajungem noi ceilalti sa fim nevoiti sa calcam in toate mizeriile lasate de tine pe toate threadurile, asta intrece orice masura. in definitv nu suntem noi vinovati ptr ceea ce esti tu, sau mai bine zis ptr ceea ce nu esti tu. intelege si tu -stiu sigur ca poti- ca nu avem noi aici nici o vina ca tu te-ai ratat. educatia man, n-o recapeti nici macar citindu-l pe Freud sau pe Noica. tu aici ai marile probleme, la baza. ma rog, exceptindu-le pe alea de la "mansarda" care oricum sunt iremediabile.
frica ta puternica de superficialitate si obscuritate, nu-ti rezolva problema chiar daca te manifesti public. _________________ Radu
Ultima modificare efectuata de catre radu99m la 21 05 2003, 8:30, modificat de 1 data in total
ia uita-te la "perlele" onoratului public (adunate de radu999 mai sus) care sa straduit sa-mi raspunda, asa cum a putut el
... ca tot vorbeai de limite care nu trebuiesc incalcate, cred ca este evident indeajuns, si nu trebuie sa ma accentuez deosebirea dintre scriiturile mele si cele de mai sus ?!
... cum zicea si radu999 este o chestie poate de cei 7 ani deacasa, sau de bun simt,..
... ai observat ca el nu prea a adunat nimic de pe la mine , pentru ca nu a gasit...
radu99 este asa de naiv, si crede ca a facut o colectie de "perle" in defavoarea mea ?!
toata lumea iti da "reject" in direct, esti privit cu o greata teribila, orice om de bun simt ar intelege ca e momentul sa faca un pas inapoi. tu insa continui si ma faci sa cred ca ti-ai facut un scop in a murdari cu buna stiinta acest forum. si asta intrece orice limita. o fi el un forum public,
dar ca sa ajungem noi ceilalti sa fim nevoiti sa calcam in toate mizeriile lasate de tine pe toate threadurile, asta intrece orice masura. in definitv nu suntem noi vinovati ptr ceea ce esti tu, sau mai bine zis ptr ceea ce nu esti tu. intelege si tu -stiu sigur ca poti- ca nu avem noi aici nici o vina ca tu te-ai ratat. educatia man, n-o recapeti nici macar citindu-l pe Freud sau pe Noica. tu aici ai marile probleme, la baza. ma rog, exceptindu-le pe alea de la "mansarda" care oricum sunt iremediabile.
Noroc ca-i la topicul "paruiala" si e "permis"... da' nu cred ca tre' sa punem problema chiar asa. Sunt convins ca si apelativele celor citati de tine, la adresa lui man, sunt nascute in parte si din spiritul glumet al romanului... pe langa samburele de adevar...
Man, ce-ar fi sa nu ripostezi, hai incearca... daca n-ai facut-o deja in timp ce scriam eu...
semnezi cu un nume si faci conotati la persoana ta la un mod copilaresc ?!,.. sau poate nu sti cine este Carlos, der Schakal ?!
eu am incerca la postul tau cu Matrix (filmul) sa redau ce scriu ziarele americane apropo de o problematica in context cu acest film, si anume ca, unele crime din ultimul timp, au fost inspirate de unele filme de genul acesta (New York Times), si ultima discutie a fost apropo de Matrix
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
Trimis: 21 05 2003, 9:05 Titlul subiectului:
man a scris:
cltk a scris:
right... now the jackal is after you!
carlos
Carlos, der Schakal poate vrei sa spui ?
semnezi cu un nume si faci conotati la persoana ta la un mod copilaresc ?!,.. sau poate nu sti cine este Carlos, der Schakal ?!
eu am incerca la postul tau cu Matrix (filmul) sa redau ce scriu ziarele americane apropo de o problematica in context cu acest film, si anume ca, unele crime din ultimul timp, au fost inspirate de unele filme de genul acesta (New York Times), si ultima discutie a fost apropo de Matrix
da . si o sa-ti raspund, dar ma tem ca, asa cum ai facut-o pana acum , nu vei intelege,..
nu am timp acum, 1 ora, inchipuie-ti ca trebuie sa mai castig si niste bani
dar iti voi raspunde, sau daca vrei neaparat un raspuns, ti-l poate da imediat Fane Caldararu, un "prieten" de al "familiei" din Norvegia
si el, ca si altii, urmaresc discutiile de pe aici, dar nu se baga,.. pentru ca au un alt "format", mai epic...
Acest post este in calitate de administrator si probabil ca il astepti de mult. Am astept insa sa primesc confirmarile tuturor adminilor (cu exceptia unuia singur ce nu a raspuns inca la email ).
Am hotarat impreuna cu ceilalti implicati in realizarea acestui site sa iti dam un avertisment formal cu privire la aparitiile tale scrise pe acest forum. Daca acestea nu se vor pastra in limitele bunului simt (vom fi cu siguranta subiectivi, e dreptul nostru insa), fiecare din cei 7 administratori are dreptul sa reclame aceasta, si se va vor lua masurile pe care acestia le considera potrivite. Desi posturile tale nu au intrecut limita decentei dpdv al continutului ne vedem nevoiti sa luam aceasta masura chiar si pentru interminabilele tirade fals-filozofice, pentru a nu transforma totul intr-un circ de prost gust,asa-zise experimente socio-intelectuale.
Forumul serveste unei comunitati si nu unei persoane cu un anumit scop, tu singur afirmand ca ai venit pe site pentru a mai crea "situatii si experiente exotice". Impartasirea de experiente si schimbul de informatii sunt scopul pentru care am creat acest forum si de aceea va ramane asa, si nu o platforma de experimente sociale.
De asta cred ca e cea mai buna hotarare. Pentru a o pune in aplicare vom lua acele masuri care vom crede noi de cuvinta ca sunt mai bune. Ar fi de preferat sa iei acest mesaj mai degraba precum un sfat decat un avertisment.
O zi buna,
Ciprian
PS. Pentru discutiile gen "Internet bum-bum sau cel ce injura mai tare" folderul "Recycle Bin" nu va mai fi read/only dar nu va fi vizibil in "Ultimele mesaje din forum" si modulul "Discutii recente".
Acest post este in calitate de administrator si probabil ca il astepti de mult. Am astept insa sa primesc confirmarile tuturor adminilor (cu exceptia unuia singur ce nu a raspuns inca la email ).
... acest post este (scris) in calitate de "player", si- se pare ca-l astepti cu nerabdare ...
... deci pentru un minut, uita-l pe "omul" man, care poate fi si "hazliu" si autoironic...
... un alt sfat, dormi o noapte peste raspunsul acesta, poate vei ajunge si la alte concluzii, adica lasa-ti timp, sa intelegi...
... in primul rand, ma "amuza" si "fascineaza", oamenii care se arata in toata "frumusetea lor interioara", celorlati si lor insisi, ... ca este pe un forum de discutii, ca este la o tribuna politica, sau intr-o discutie la barul din colt,.. (deci, nu ma refer la cineva anume)
deci, acesti oameni care tot pretzaluiesc calitatile lor "incomensurabile", pe cai uneori nebanuit de sofisticate pentru minitzi mai simplu structurate,.. arata (unii) o rautate nebanuita atunci cand, aceste calitati sunt puse sub semnul intrebarii...
complexele proprii, infrang stapanirea de sine si ratiunea necesara unui "rational-handling"
... asta numai asa la marginea temei
... revenind la "avertismentul" matale, ieri alaltaieri, ma luai la misto, si-ti facea placere chiar sa-mi spui "ma tu esti prost, sau te prefaci?" - pe langa multe alte chestii care nu prea-ti faceau onoare - unde eu m-am abtinut "decent",.. si mai adaugai ca nu mi-o spui ca administrator, ci ca "soldat de rand",.. si apoi vii astazi cu "adminstratorul" si ma ameniti cu degetul ?!
... este drepul matale legitim, asta cu administratorul, ... esti "acasa",.. chiar poti sa inchizi contul man, dar ar fi inteligent ?!
... in urma unei asemenea actiuni, nu vei mai sti absolut de loc, cine va fi man -... (caci unii nu incheie un "joc" cand s-au plictisit sau nu mai vor ceilalti - ci atunci cand vor ei) ... si nici cine vor fi "rudele" lui
... ni sa mai spus si prin alte parti, ca nu avem voie sa scriem, numai ca aia erau oameni simpli, si nu prea au dormit cateva saptamani, de teama sa nu scriem vre-o "ironie" pe acolo...
... insa eu am venit aici singur si nu sa va provoc voua nopti nedormite - chiar imi plac unele discutii "hazlii" - ci pur si simplu ca vizitator,.. insa atunci cand ma ia vre-unul la misto rudimentar (chipurile sofisticat-de-cartier-si-englezit-cu-meta-abstractii) , pot raspunde cu cate o tona de gunoi verbal (a se vedea metafora, in ceea ce priveste raportul cantitate/calitate) , si-i numai o chestie de exercitiu... si de rabdare, caci dupa cum am mai spus, timp am indeajuns, si "energie creativa" de asemenea... deci, daca ma "amuza" ceva cu adevarat, nu conteaza pretul (asta asa, cand e vremea urata si nu se poate juca frisbee)
pentru unii, piedicile si interdictiile absurde (pentru ei absurde) nu constitue decat o motivatie in plus, in a actiona contrar corelativului (contrar chiar si prin asimilatie - vezi teorie anterioara) ... si ... incita inventivitatea
... ma mira ca nu te-ai dumirit ca, eu de fapt, sunt un om rational - cel putin din punct de vedere al "practicului" - chiar daca-mi permit uneori si jucarii mai "extravagante" ?!?!
deci ?!,... intelegi ce vrei si ce poti de aici, si actionezi cum vrei si cum poti ...
P.S. pentru intarzierea raspunsului, ... o discutie anterioara sa prelungit, si apoi am fost ocupat cu pranzul si ziarele ...
... in urma unei asemenea actiuni, nu vei mai sti absolut de loc, cine va fi man -... (caci unii nu incheie un "joc" cand s-au plictisit sau nu mai vor ceilalti - ci atunci cand vor ei) ... si nici cine vor fi "rudele" lui
Aurele, amenintarea asta a ta, care s-a vrut voalata, dar care nu e, ar trebui sa ne sperie? Tu chiar crezi ca o data intrat pe acest forum ai devenit peste noapte stapinul lui absolut?
Exact cum am spus intr-un post anterior, faci voit ceea ce faci aici si pe deasupra ne mai si ameninti. Nesimtirea nu cunoaste margini in cazul tau. _________________ Radu
Aurele, amenintarea asta a ta, care s-a vrut voalata, dar care nu e, ar trebui sa ne sperie? Tu chiar crezi ca o data intrat pe acest forum ai devenit peste noapte stapinul lui absolut?
Exact cum am spus intr-un post anterior, faci voit ceea ce faci aici si pe deasupra ne mai si ameninti. Nesimtirea nu cunoaste margini in cazul tau.
Radule, de ce asemenea temeri, unde vezi tu o amenintare ?!
io am zis ca daca-mi face "placere" ceva, nu tin neaparat la numele de man, iar "rudele" mele sunt pur si simplu metaforele eventuale
... deci, - a se citii cu mai multa atentie! ... nu tot ce pare negru, este si negru..
Aurele, nu ma aburi cu metaforele lu' matale, ca nu tine. Ai "comis-o" de data aceasta oricit incerci tu sa te dai dupa tufis. Macar ai bunul simt si cereti scuze.
man a scris:
unii nu incheie un "joc" cand s-au plictisit sau nu mai vor ceilalti - ci atunci cand vor ei)
... deci, - a se citii cu mai multa atentie! ... nu tot ce pare negru, este si negru..
Aurele, nu ma aburi cu metaforele lu' matale, ca nu tine. Ai "comis-o" de data aceasta oricit incerci tu sa te dai dupa tufis. Macar ai bunul simt si cereti scuze.
man a scris:
unii nu incheie un "joc" cand s-au plictisit sau nu mai vor ceilalti - ci atunci cand vor ei)
... vezi toate "perlele" pe care le-ai adunat, dovada a plictiselii unora, ... si totusi ... ?! ... intelegi ?!, daca nu,... poate ti-o explica altcineva
... dar nu-ti fie teama, daca vei sapa mai adanc, vei mai descoperii un citat, "Lupul cel rau nu exista, este numai un basm", uita-te prin prejur, mai citeste un post doua, chiar si de pe la tine, ... cine-i raul ?!
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.