Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Siteul lunii
  • exmigrant.org
    Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
  •   Forum - informatii/locale
  • Harti GPS pentru Ungaria si Romania  de catre cracker la 09 Sep 2010, 15:39
  • Atentie!Carnet german suspendat in RO!  de catre george2209 la 09 Sep 2010, 15:23
  • Cum se poate introduce in DE o suma mare de bani ?  de catre lucifera la 09 Sep 2010, 13:42
  • drept sedere  de catre stefanluchian la 09 Sep 2010, 12:26
  • E-book reader  de catre Stefan la 09 Sep 2010, 11:00
  • informatii mutare  de catre biank2504 la 08 Sep 2010, 16:20
  • acte necesare in rominia ptr a fii angajat in germania.  de catre ioli la 08 Sep 2010, 13:57
  • Drumul cu masina DE->RO [2010]  de catre catalinus la 08 Sep 2010, 8:58
  • are cineva o vigneta de Austria? care nu-i mai trebuie?  de catre augustus la 07 Sep 2010, 23:46
  • munca de transportator in de  de catre cosfug la 07 Sep 2010, 23:25
  • Va rog cateva sfaturi, idei - mutare in DE  de catre dva la 07 Sep 2010, 21:49
  • mutare in NW  de catre iraluca la 07 Sep 2010, 15:13

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Recunoasterea permisului de conducere
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Recunoasterea permisului de conducere

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    soulviasound

Data inscrierii: Dec 09, 2009

MesajTrimis: 06 02 2010, 11:46    Titlul subiectului: Recunoasterea permisului de conducere Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am inteles ca in termen de 6 luni trebuie sa-mi inregsitrez permisul de conducere undeva pentru ca altfel va trebuii dau examene din nou. Poate cineva sa-mi spuna cineva unde trebuie sa ma duc sa-mi inregistrez permisul ?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    The_messenger

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 06 02 2010, 13:06    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

S-a discutat si ras-discutat subiectul in sectiunea Asigurari si auto.

Ar fi indicat - pe viitor - sa folositi functia de cautare inainte de a deschide un topic nou.

olé!
    Sus
    MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003

MesajTrimis: 08 02 2010, 12:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    S-a discutat si ras-discutat subiectul in sectiunea Asigurari si auto.

Ar fi indicat - pe viitor - sa folositi functia de cautare inainte de a deschide un topic nou.

Mess are dreptate...
    Dar, poate ca lucrurile nu sunt tocmai sintetizate acolo, ideea e ca nu trebe preschimbare din ce stiu eu.
    Sus
    dead-cat

Data inscrierii: Feb 04, 2003

MesajTrimis: 08 02 2010, 12:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

io l-am preschimbat p-al meu, ca dadea sa expire. avand in vedere ca aia de la Führerscheinstelle au facut mutre, am zis ca-l prelungesc in RO prima data.
    problema-i ca in RO au vrut de la mine un buletin. io nu mai am buletin romanesc ca l-am predat cu livret cu tot cand am plecat din RO. pasaport nu era de ajuns cica si mi-au sfatuit sa-mi fac o carte de identitate provizorie icon_surprised.gif , cu care apoi sa-mi prelungesc permisu.

varianta mai simpla a fost sa-i amenint pe aia de la Führerscheinstelle cu tribunal, roata si spanzuratoare. zis si facut, aia de la FS au capitulat destul de repede si trofeul Endsieg-ului a fost un permis preschimbat. durata campaniei: 4 luni.
    delija uvek i red star forever
    zvezda je ime sampiona
    ima nas dvesta miliona
    zvezda je da se pampti dugo
    pobeda ili nista drugo
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    soulviasound

Data inscrierii: Dec 09, 2009

MesajTrimis: 23 04 2010, 14:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cine este interesat sa faca chestia asta in Berlin uite un tutorial scurt:

te duci pe gaina asta
    http://www.berlin.de/labo/fuehrerschein/dienstleistungen/antragfs.html

downloadezi si completezi formularul, iti iei la tine pasaportul sau buletinul, permisul de conducere, formularul completat, inregistrarea la primarie (anmeldung bla bla bla) si 15 eur.

Te duci adresa asta:

Puttkamerstr. 16-18 10958 Berlin (chiar langa statia U6 Kochstr.)

Intri, in stanfga ai un aautomat de facut poze, iti faci o poza, apoi te duci la etajul 1, o iei in dreapta, ceri un numar de asteptare de la informatii, intrii cand urmezi, ii dai actele, iti da un card cu care platesti cei 15 euro la automat (cu EC sau cash) si primesti permisul ala international.

Toata treaba cu poza, asteptat, platit la automat, iesit pe usa a durat exact 20 minute.

Succes
    Sus
    florian2279

Data inscrierii: Oct 04, 2007

MesajTrimis: 22 05 2010, 22:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

..eu acum cateva zile am fost sa imi schimb permisul care expira in noiembrie.Am fost la Führerscheinstelle si in 5 minute am terminat.Am platit 35 euro la caserie, am completat un formular unde trebuia bifata categoria,au bagat datele in calculator de pe permisul romanesc si de pe Passaport, mi-au dat permisul romanesc inapoi pana imi vine cel nou si mi s-a spus ca in cca. 3 saptamani am noul permis.Asta se intampla in NRW.
    Si eu am vrut sa il schimb in Romania,(unde dura 15 zile),dar la un control de rutina al politiei din Germania mi-au spus ei ca pot sa il schimb si aici la Führerscheinstelle,ceea ce am si facut zilele trecute.
    Treaba cu permisul cu 6 luni este valabila doar pentru cetatenii care nu sunt in UE,ei pot circula 6 luni, romanii care sunt in UE nu au aceasta obligatie.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    florian2279

MesajTrimis: 22 05 2010, 22:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

...si o poza..(am uitat de ea) ..icon_razz.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 25 05 2010, 7:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

florian2279 a scris:
    romanii care sunt in UE nu au aceasta obligatie.

Si-atunci de ce l-ai schimbat?
    Sus
    florian2279

MesajTrimis: 25 05 2010, 23:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

stefanluchian a scris:
    florian2279 a scris:
    romanii care sunt in UE nu au aceasta obligatie.

Si-atunci de ce l-ai schimbat?

..pt ca in Noiembrie 2010 imi expira si sa nu mai merg in Romania pentru al schimba.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Informatii utile Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media