Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Siteul lunii
  • exmigrant.org
    Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
  •   Forum - informatii/locale
  • E-book reader  de catre adiro69 la 06 Sep 2010, 7:16
  • drepturile sotiei  de catre erosatelite la 05 Sep 2010, 22:11
  • NÜRNBERG  de catre simona_roxana la 05 Sep 2010, 21:54
  • miete  de catre nicky77 la 05 Sep 2010, 18:55
  • freizugigkheit  de catre nicky77 la 05 Sep 2010, 18:04
  • Steuererklärung  de catre BingoBongo la 05 Sep 2010, 16:54
  • Va rog cateva sfaturi, idei - mutare in DE  de catre Mircea la 04 Sep 2010, 18:21
  • munca de postas in germania/.  de catre jade la 04 Sep 2010, 7:17
  • Winterreifen 2008-2009-2010  de catre kristy13 la 03 Sep 2010, 23:53
  • Fotografii Personale Reloaded (prezentare/comentarii)  de catre Stefan la 03 Sep 2010, 15:25
  • Renuntare Cetatenie Romana  de catre filo_rom la 03 Sep 2010, 15:13
  • Cat de repede ai invatat Germana ?  de catre stefanluchian la 03 Sep 2010, 8:50

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Romani in Düsseldorf/Essen/Ratingen
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Romani in Düsseldorf/Essen/Ratingen

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Nordrhein-Westfalen
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Gabitza_25

Data inscrierii: Jan 31, 2010

MesajTrimis: 31 01 2010, 13:23    Titlul subiectului: Romani in Düsseldorf/Essen/Ratingen Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna! Numele meu este Gabi si traiesc in Germania de aproape 3 ani. Sunt casatorita, iar sotul meu, tot roman, traieste aici de 20 de ani. Ar fi dragut, daca prin intermediul acestui Site am reusi sa intram in contact cu romani care traiesc in apropiere, avand o situatie asemanatoare cu a noastra. Suntem persoane deschise, iesim cu placere in oras si unul din Hobby-urile noastre este Kino.
    Multumesc!
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    pontiax

Data inscrierii: Mar 27, 2008

MesajTrimis: 31 01 2010, 14:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si eu am Kino ca hobby, dar sunt din zona Köln
    Anna_C

Data inscrierii: Feb 01, 2010

MesajTrimis: 01 02 2010, 15:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare!

eu sunt Anna, sunt de cateva luni in Germania si fac un master la Hochschule in Monchengladbach. Mi-ar placea tare mult sa mai cunosc romani din MG sau din apropiere. Acum ca am gasit siteul asta am mai prins ceva curaj, dar inainte am fost cam dezamagita nestiind pe nimeni aici.

Gabi, cand iesiti la plimbare pe malul Rhinului mi ar face placere sa ies si eu cu voi; din MG pana in Dusseldorf sunt numai 20 min cu trenul.

Pupici!

Anna.
    Sus
    tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007

MesajTrimis: 02 02 2010, 20:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca aveti conturi pe Facebook dar, e un grup cu Romani din NRW(destul de nou creat). Majoritatea sunt studenti.
    S-au mai intalnit de vreo 2 ori in Düsseldorf. Eu nu am fost pana acum la nici o intalnrie. Urmatoarea e acum Vineri:

Datum:
    Freitag, 5. Februar 2010
    Zeit:
    20:00 - 23:00

Inca nu se stie locul, dar va voi anunta aici pe thread cel tarziu vineri pe la amiaza. De obicei intalnirea e in zona garii si de acolo se pleaca la un bar.
    pontiax

Data inscrierii: Mar 27, 2008

MesajTrimis: 03 02 2010, 15:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor...si la ora 23:00 plecam cu forta acasa? ne arunca cineva afara? icon_smile.gif) ne ridicam de la masa si ne spunem servus? ca sa stiu cum sa ma planuiesc (daca reusesc sa vin)
    tavisor

MesajTrimis: 03 02 2010, 16:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pontiax a scris:
    tavisor...si la ora 23:00 plecam cu forta acasa? ne arunca cineva afara? icon_smile.gif) ne ridicam de la masa si ne spunem servus? ca sa stiu cum sa ma planuiesc (daca reusesc sa vin)

Buna intrebare. Eu am facut un copy paste la datele evenimentului de pe facebook. Banuiesc ca e doar asa o chestie pusa acolo pentru a umple campurile libere. Am povestit cu o tipa care va merge si zicea ca in principiu vor sa mearga intr-un club.
    Nu am mai fost nici eu pana acum asa ca nu stiu cine e cu datul afara si de unde se da afara.
    tavisor

MesajTrimis: 05 02 2010, 9:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Daca e cineva interesat de intalnirea din seara asta;

Ne intalnim in fata McDonalds, Heinrich Heine Allee/Bolkerstr. (Altstadt).
    Un scop precis nu e inca clar dar asteptam sugestii.

O propunere e sa mergem in Louisiana, pe Bolkerstr.
    GabyA

Data inscrierii: Nov 04, 2008

MesajTrimis: 05 02 2010, 16:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Aha deci, se lasa cu intalniri in seara asta....uite cum am picat si eu tocmai la tanc pt ca nu mai intrasem de mult pe acest site....
    Mi-ar placea sa ne intalnim. Sper sa ajung la 8.00, asta daca imi termin repede treaba la institut....daca ajung mai tarziu o sa dau cumva de voi (eventual iau legatura cu tine tavisor sa-mi spuneti pe unde sunteti). icon_smile.gif

Pe diseara,
    GabyA
    Sus
    tavisor

MesajTrimis: 23 02 2010, 10:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Tot de prin faisbuc adunata:

Cocktails in the Altstadt (Düsseldorf)
    Date:
    Thursday, February 25, 2010
    Time:
    8:00pm - 11:00pm
    Heinrich Heine Allee, McDonalds (peste drum)

P.S. Ultima data a fost foarte frumos. Am fost la un restaurant italian si am mancat si mai apoi am dansat in Guantanamera.
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 23 02 2010, 23:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor a scris:
    Daca e cineva interesat de intalnirea din seara asta;

Ne intalnim in fata McDonalds, Heinrich Heine Allee/Bolkerstr. (Altstadt).
    Un scop precis nu e inca clar dar asteptam sugestii.

O propunere e sa mergem in Louisiana, pe Bolkerstr.

Pfua, Louisiana... Lupo in picioare... Chiar, mai e pizzeria aia?
    tavisor

MesajTrimis: 24 02 2010, 9:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pai era tot acolo dar era prea aglomerat. Am intrat la un alt restaurant.
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 24 02 2010, 9:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor a scris:

La Lupo nu se mananca in restaurant mai, se ia pe carton si te duci cu ea spre malul Rinului si mai bagi si o bere in buzunar de la shopul care e doi pasi mai incolo spre CarshHaus. Plus un apus peste Rin, e garantat o metoda buna de eliminat stresul de peste zi.
    tavisor

MesajTrimis: 24 02 2010, 12:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    tavisor a scris:

La Lupo nu se mananca in restaurant mai, se ia pe carton si te duci cu ea spre malul Rinului si mai bagi si o bere in buzunar de la shopul care e doi pasi mai incolo spre CarshHaus. Plus un apus peste Rin, e garantat o metoda buna de eliminat stresul de peste zi.

Mai ales iarna. Nu te mai gandesti la stress ci doar la unde sa te ascunzi de crivatz. Intalnirea asta a fost acum vreo luna si mult dupa apusul soarelui.

Eu nu stiu "traditia" diferitelor localuri din Dusseldorf (ce iei si unde mananci). Am facut ascultator ce a propus lumea si apoi lumea a facut ascultatoare ce am propus noi, adica au venit intr-un club salsa. icon_biggrin.gif
    tavisor

MesajTrimis: 24 02 2010, 12:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor a scris:

Cocktails in the Altstadt (Düsseldorf)
    Date:
    Thursday, February 25, 2010
    Time:
    8:00pm - 11:00pm
    Heinrich Heine Allee, McDonalds (peste drum)

Revenind insa, mai sus e planul pentru maine. (sa nu se piarda in negura paginilor cat mai e de actualitate)
    tavisor

MesajTrimis: 26 02 2010, 10:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Putin probabil sa starneasca interesul la restul lumii din Düsseldorf, insa intalnirea a fost foarte reusita. Am fost in "Siam" si am povestit vrute si nevrute pana pe la 1 noaptea. Bancuri tot intr-o veselie. Nu am mai ras atat de mult intr-o seara din anii studentiei.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Nordrhein-Westfalen Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media