exmigrant.org Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
Ziua buna lume draga:-)sunt foarte bucuros ca dupa o perioada in care nu am avut posibilitatea de a instala o antena parabolica situatia s-a schimbat radical...imi pot instala antena dar am o intrebare pentru expertii de pe acest site:daca nu am posibilitatea de a lua din ro. acel faimos pachet de canale romanesti dar am propriul meu receiver Nokia Mediamaster mai exista posibilitatea de a vedea alte programe romanesti necodificate pe hotbird s-au alt satelit?
Nu de alta dar chestia cu abb. de platit in ro. lunar +decodorul lor si implicarea unor cunostinte ptr.acte mi se pare prea complicat...asa ca m-as multumi si cu 2-3 programe aflate la liber pe alti sateliti...Multumesc anticipat ptr. ajutor
Poti sa dai vreun link ceva, referitor la "si nici macar de receiver" ? La ei pe site zice ca ori il iei in custodie, si te legi la cap 24 luni, or dai 300 RONi pe el si-l cumperi ...
Poti sa dai vreun link ceva, referitor la "si nici macar de receiver" ? La ei pe site zice ca ori il iei in custodie, si te legi la cap 24 luni, or dai 300 RONi pe el si-l cumperi ...
Eu ma refeream la cartela... merge si in alte aparate decat cel pe care te forteaza sa il cumperi de la ei. Cartela in realitate nu e imperecheata cu receiverul lor... ci invers... receiverul nu merge fara cartela ... dar cu un update la soft se poate rezolva si asta.
Oricum pentru moment sunt singurii la care ai posibilitatea de a nu face un contract. Ceva asemanator au scos si Premiere .
Adrian.
PS: Nu am spus ca nu te obliga sa cumperi receiverul de la ei.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.