Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Siteul lunii
  • exmigrant.org
    Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
  •   Forum - informatii/locale
    Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Dolce sau Digi?
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Dolce sau Digi?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    milulaura

Data inscrierii: Oct 24, 2007

MesajTrimis: 25 03 2009, 15:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare ´
    Am tot citit postarile despre Dolce si Digi,dar nu am inteles pe care satelit se "vede"
    Noi avem Astra si Hotbird.
    Care dintre cele doua (Dolce -Digi) se "vede" pe Astra sau Hotbird?
    important e sa nu am nevoie de o alta antena sau asa ceva,ca sa poata vedea sotul programele italiene pe hotbird si eu pe cele romanesti.
    Ajutati-ma.
    Mersi.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 25 03 2009, 15:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nici unul din ele...
    Digi e pe Intelsat 10-02 (1°W)
    Dolce e pe Hellas Sat 2 (39°E)

Deci nici unul nu e foarte aproape de Astra si Hotbird.

In functie de marimea antenei pe care o ai, exista solutii de a receptiona DigTV punand doar un LNB suplimentar pe antena.

Daca stai in zona Stuttgart te pot ajuta...

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    milulaura

Data inscrierii: Oct 24, 2007

MesajTrimis: 25 03 2009, 16:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Stau in Eberbach,langa Heidelberg.Sunt cam departe de Stuttgart.
    Mersi pt raspuns.
    Deci cel mai simplu ar fi digi?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    pontiax

Data inscrierii: Mar 27, 2008

MesajTrimis: 25 03 2009, 17:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cam da.. asa cum spunea adipopa, ai posib. cu un singur LNB in plus si cu adaptorul de rigoare (un fel de brat/bara curbata) sa folosesti in continuare antena ta de Astra. Plus ca Digi are calitate mai buna de emisie si grila de programe mai interesanta (e parerea mea..)
    lucifera

Data inscrierii: Feb 03, 2010

MesajTrimis: 14 07 2010, 18:12    Titlul subiectului: Help, Dolce Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna seara tuturor, anunt aici ca am ajuns si noi in Deutschland, de cateva zile ne tot instalam, hi,hi...acum am ajuns la instalare Dolce si nu ne descurcam defel. Am nevoie de un mura'n gura ca pt un nestiutor in ale satelitilor ma poate ajuta cineva? Noi stam in Eislingen Fils aprox.40 km de Stuttgart, poate e cineva prin apropiere?? Multumesc
    lucifera

MesajTrimis: 14 07 2010, 19:51    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Revin cu o precizare: Nu pot intra in meniul receiverului, am ajuns (nu stiu nici eu cum) la reglare antena, vad niste nume de sateliti, in dreptul sat Hellas 1 este un lacat rosu si nu pot face nici o miscare, nici in sus nici in jos, nici stg nici dr. la putere semnal este 80 uneori un pic peste, la calitate semnal 0, iiihhhhh!!! ce faaaac??
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 15 07 2010, 7:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

lucifera a scris:
    Revin cu o precizare: Nu pot intra in meniul receiverului, am ajuns (nu stiu nici eu cum) la reglare antena, vad niste nume de sateliti, in dreptul sat Hellas 1 este un lacat rosu si nu pot face nici o miscare, nici in sus nici in jos, nici stg nici dr. la putere semnal este 80 uneori un pic peste, la calitate semnal 0, iiihhhhh!!! ce faaaac??

Cu receiverul ala nu poti face nimic... e atat de incuiat incat nu te lasa sa faci aproape nimic, cu el nu ai sa poti in nici un caz sa reglezi antena. Pentru asta ai nevoie fie de un Sat-Finder, fie de un alt receiver, unul obisnuit FTA din magazin.

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    lucifera

MesajTrimis: 16 07 2010, 15:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am inteles, danke pt raspuns, am gasit prin casa o vechitura de receiver o sa incerc sa gasesc satelitul cu el, si eehmm...nu prea stiu eu ce e ala Sat-Finder dar poate ma descurc fara icon_smile.gif bye.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media