Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Siteul lunii
  • exmigrant.org
    Acest site nu-si propune detalierea motivelor si nici insirarea contra-motivelor. Acest site nu-si propune sa convinga pe nimeni sa se "intoarca" ci doar sa-i ajute cumva pe cei care sint convinsi ca vor s-o faca.
  •   Forum - informatii/locale
    Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Sa mintim poporul cu televizorul
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Sa mintim poporul cu televizorul
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    berelarece

Data inscrierii: Jan 25, 2008

MesajTrimis: 13 11 2008, 18:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

adipopa a scris:
    berelarece a scris:
    digi trage cortina?!?! inca nu am auzit ceva oficial. icon_confused.gif

Dar ai auzit vreo data ceva oficial de la Digi... icon_redface.gif icon_redface.gif
    Astea lucreaza pe neauzite si nespuse (ex. scos Telesport din grila, VH1 etc)
    Zvonuri sunt de cca un an ca schimba sistemul... cam asa a fost si la Premiere icon_wink.gif

Adrian.
    PS: Oricum prentru 5-7 euro pe luna de ce sa te incurci cu piratarea icon_confused.gif cheltui mai multi bani decat face...

faptul ca gigi te "leaga" la conservele lor este desavantajos (cel putin pt mine) asa ca m-am decis pt abo la akta (max) icon_biggrin.gif
    cu toate ca akta transmite pe 3 sateliti icon_mad.gif
    alternative: focus sat icon_question.gif boom tv icon_question.gif dolce tv icon_question.gif

ah citez: "Utilizarea este legala doar pe teritoriul Romaniei" icon_razz.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    berelarece

MesajTrimis: 15 11 2008, 10:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Top 5 – provider vs provider – grila programe, preturi, calitate, servicii...
    icon_confused.gif

Ei bine, hai sa vedem, noi vorbitori de limba romana (ma-i mult sau ma-i putin) cei cesi duc traiul peste hotarele Romaniei, care sunt posibilitatile de a intra in „ilegalitate” (sic!) cumparind pachetele oferite si urmarind programele romanesti transmise de cei cinci provider, via satelit (citez: „utilizarea este legala doar pe teritoriul Romaniei”) icon_eek.gif !

Pentru inceput sa „listam” Satelitii care transmit pachetele de programe romanesti (de la rasarit spre apus).
    Deci ce avem la soare rasare? icon_question.gif
    Hellasat 39°E, Provider: Dolce TV transmite 49 de programe tv (0 FTA, 0 radio) criptate in videoguard cu „conserva” lor (obligatoriu!!), contract pe 2 ani (din cite am inteles pe http://www.dolce.ro/ro/pachete_si_tarife/variety.html) icon_confused.gif

Are cineva „experienta” cu dolce?? Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, daca se poate privind contractul, calitate semnal, calitate receiver, card-sharing etc. etc. etc. MULTUMESC icon_smile.gif

Sirius 5°E/Eutelsat16°E/Hotbird 13°E. Provider AKTA (MAX TV) asta e „imprastiat” icon_sad.gif (vezi: http://www.maxtv.ro/). Din „fericire” icon_biggrin.gif marea parte a pachetul e pe Sirius. Transmite vreo 58 programe tv criptate in viaccess (mai sunt si citeva FTA + Radio). Vestea buna e ca astia nu te „leaga” de conserva lor, merge cu toate STB-urile combatabile in viaccess.
    Si din surse sigure (multumesc lui... stie el cine) am aflat ca se poate face sharing. icon_lol.gif icon_idea.gif

PRO & CONTRA thanks icon_wink.gif

Thor/Intelsat 1°W, aici dupa cite stiu avem 2 operatori: DigiTV si Focus Sat.
    DigiTV (http://www.digitv.ro/main.html) „ascunde” grila de programe cu ajutorul lui Nagravision (2). Deocamdata! ii putem gasi programele, (care se ascund in noaptea cerului) dea moaca cu ajutorul lui „emu piriciosul” care momindul pe nagra cu ceva biscuiti (bineinteles numa asa ca hobby...) le scoate la lumina (programele). Pina cind o sa-i mai placa de biscutii lui emu? Sta scris in stele... pardon adica sateliti. icon_rolleyes.gif
    Ei bine dupa cite stiu asa o cartela de gigitv nu costa o avere asa ca....singurul inconvenient este ca ti-o vind cu tot cu receiver (arrrrg!!!). icon_mad.gif Grila e destul de diversificata in diferite pachete, si asta e bine asa! Oare se poate face sharing?? icon_question.gif Oare facem o alegere buna cumparind pachetul digi?? Ei ce spuneti cei ce aveti pachetul digi cumparat legal in RO si visionat „ilegal” in DE, cum se comporta receiverele lor (digi)? calitate semnal? sharing? icon_question.gif icon_question.gif

Focus Sat (http://www.focussat.ro/index.html) transmite in conax si dupa cite am inteles eu de pe pagina lor cica impercheaza cardul cu receptorul!? icon_question.gif icon_question.gif icon_confused.gif Aceleasi nedumeriri ca si cele de mai sus. Exista vreun abonat Focus Sat printre noi? sa ne lumineze intunericul? icon_biggrin.gif

Amos 4° W aici il gasim pe Boom TV cu transmisiunea programelor in videoguard; cartela legata de receptor (coship). Pachetul „minim” este pe la 9,50 Euro dupa cite vad eu pe pagina lor (http://www.boomextra.ro/Home_1_ro.html)
    Are cineva abonament la boom tv? poate sa-mi dea mai multe detalii privind receptorul, semnal etc... icon_question.gif icon_question.gif
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 16 11 2008, 8:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mici corectii la ce ai scris

berelarece a scris:
    DigiTV ...singurul inconvenient este ca ti-o vind cu tot cu receiver (arrrrg!!!)....

Eu personal am luat receiverul (dublu tuner) pe gratis... cei drept e super slab... dar isi face treaba.

berelarece a scris:
    Oare facem o alegere buna cumparind pachetul digi??

Momentan sunt cei care au cea mai buna grila, cel mai mic pret si pozitionati pe un singur satelit cu vizibilitate buna in zona noastra.

berelarece a scris:
    Focus Sat (http://www.focussat.ro/index.html) transmite in conax si dupa cite am inteles eu de pe pagina lor cica impercheaza cardul cu receptorul...

Mi exact imperecheaza receptorul cu cardul... icon_surprised.gif adica receptorul nu merge fara card... dar cardul merge bine merci in alt receptor... icon_wink.gif care sa stie (bineinteles) Conax.
    Cel mai mare avantaj la Focus Sat, parerea mea, e modalitatea de plata (prin cartele preplatite). Daca ar avea grila DigiTV... asi migra la ei si maine. icon_eek.gif

berelarece a scris:
    ...se poate face sharing.

In principiu se poate face sharing la toate... vezi, de exemplu, ca Premiere deja se vede in acest mod, cu toate ca au schimbat sistemul. icon_cool.gif

Ce ti-am scris eu nu e sharing... e "Card Splitting"... adica impartirea cardului pe mai multe receptoare... el merge cu succes la MAX TV si Focus SAT, unde cardul nu e "legat" de aparat. icon_redface.gif

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    berelarece

MesajTrimis: 16 11 2008, 11:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

aaaaa, si lumina se facu..... icon_idea.gif MULTUMESC icon_smile.gif
    Citat:
    Eu personal am luat receiverul (dublu tuner) pe gratis... cei drept e super slab... dar isi face treaba.

poti da ceva detalii icon_confused.gif e hyundai sau humax? gratis icon_smile.gif cum?? ce fel de cabluri trebuiesc cumparate? sau merge pe varianta wireless icon_confused.gif
    adipopa

MesajTrimis: 17 11 2008, 8:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

berelarece a scris:
    poti da ceva detalii icon_confused.gif e hyundai sau humax? gratis icon_smile.gif cum?? ce fel de cabluri trebuiesc cumparate? sau merge pe varianta wireless icon_confused.gif

E Hyundai HCC 7160 (dublu tuner). L-am luat anul trecut in vara de la un dealer DigiTV, ca ei nu mai vindeau direct... mi-au dat tot in custodie (receiver, antena, LNB) cu toate ca nu imi trebuiau toate icon_redface.gif. Plus instalarea gratis icon_lol.gif icon_lol.gif

Pentru al 2-lea televizor se livreaza un senzor IR conectat la receiver prin cablu telefonic, iar pentru semnalul video ai 2 posiboilitati: cablu coaxial sau scart. Eu unul personal mi-am tras un cablu scart de 20m pana in dormitor... dar am ca back-up si cablu coaxial (cu care se vede mult mai prost). Dar daca vrei wireless, atunci poti sa apelezi cu nadejde la un "Funkübertragungsset" care transmite semnalul video + telecomanda. Am si asa ceva... dar nu am fost 100% multumit de el (tot cablu e mai sfant icon_wink.gif).

Adrian.
    PS: Ca sa intelegi mai bine... receiver-ul vine cu 2 cartele, cate una pentru fiecare tuner, si sunt imperechiate cu unul din ele... nu poti sa le schimbi intre ele, nu merge.
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 17 11 2008, 8:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu se mai dau receivere pe gratis la Digi... doar Dolce o mai face din cate stiu.
    adipopa

MesajTrimis: 17 11 2008, 11:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Nu se mai dau receivere pe gratis la Digi... doar Dolce o mai face din cate stiu.

Ase e... nerusinatii acum cer 210 RON + TVA pe conserva cu doua tunere.

Adrian.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2
    Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media