Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
roxanadicu

Data inscrierii: Jun 04, 2009
|
Trimis: 04 06 2009, 20:04 Titlul subiectului: |
|
|
Buna seara sint noua pe aici , am intrat sa va salut si sa intreb daca mai sint romani in Dusseldorf. As fii foarte bucuroasa sa mai cunosc romani . Va multumesc. |
|
Sus |
|
 |
paraipan
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: büsselborf
|
Trimis: 04 06 2009, 20:30 Titlul subiectului: |
|
|
roxanadicu a scris: | Buna seara sint noua pe aici , am intrat sa va salut si sa intreb daca mai sint romani in Dusseldorf. As fii foarte bucuroasa sa mai cunosc romani . Va multumesc. |
am vazut in seara 2 + 2 mai mici in real in heerdt
deci sunt.
pe de alta parte ma gandesc ca si aia care o plecat cu navigonu din mashina mea plus una bucata geam lateral tot romani o hi fost.
 |
|
Sus |
|
 |
roxanadicu

Data inscrierii: Jun 04, 2009
|
Trimis: 04 06 2009, 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
paraipan a scris: | roxanadicu a scris: | Buna seara sint noua pe aici , am intrat sa va salut si sa intreb daca mai sint romani in Dusseldorf. As fii foarte bucuroasa sa mai cunosc romani . Va multumesc. |
deci sunt.
pe de alta parte ma gandesc ca si aia care o plecat cu navigonu din mashina mea plus una bucata geam lateral tot romani o hi fost.
 |
ha ha ha cine stie cine era in masina ta , dar sa bucur ca te cunosc.  |
|
Sus |
|
 |
MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003
|
Trimis: 05 06 2009, 6:13 Titlul subiectului: |
|
|
paraipan a scris: | roxanadicu a scris: | Buna seara sint noua pe aici , am intrat sa va salut si sa intreb daca mai sint romani in Dusseldorf. As fii foarte bucuroasa sa mai cunosc romani . Va multumesc. |
deci sunt.
 |
Io cred cva geamul ti l-o lasat la fatza locului. Tre sa il aduni numai pe tot. |
|
Sus |
|
 |
BingoBongo

Data inscrierii: Oct 13, 2005 Locatie: Jos de tot
|
Trimis: 05 06 2009, 7:45 Titlul subiectului: |
|
|
paraipan a scris: |
 |
Pai tu ai lasat aparatul in masina peste noapte? Singur, in frig si in pericol?  |
|
Sus |
|
 |
The_messenger Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004
|
Trimis: 05 06 2009, 7:53 Titlul subiectului: |
|
|
BingoBongo a scris: | paraipan a scris: |
:roll: |
:o Pai tu ai lasat aparatul in masina peste noapte? Singur, in frig si in pericol? :roll: |
Comisare, daca-mi dati voie sa parafrazez din clasici, eu cred ca v-ati cam (prea) nemtalit.
Daca pina si la noi, la mijloc de codru des, am avut pe prima pagina din 'Racnetu' Prundului Birgaului' un apel la oamenii de bine sa faca bine sa returneze kashtofonu' si boxele din Golfu' 2 a lu' Oma Schmidt pe care le adoptasera... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh |
|
Sus |
|
 |
KrisztianK

Data inscrierii: Jul 09, 2002 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 05 06 2009, 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
paraipan a scris: |
 |
Navigonu' meu are alarm anti radar simi fluiera cind mam oprit de tot sal iau ku mine sal nul las pe mina romänashilor karei dau tirkoale
BTW in ungaria itzi fura si radioul din masina daca are CD player  |
|
Sus |
|
 |
pontiax

Data inscrierii: Mar 27, 2008 Locatie: Köln si etc
|
Trimis: 05 06 2009, 11:49 Titlul subiectului: |
|
|
io nu-s din Düsseldorf, dar sunt zilnic acolo. _________________ Neid ist die deutsche Form von Anerkennung. |
|
Sus |
|
 |
KrisztianK

|
Trimis: 05 06 2009, 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
pontiax a scris: | io nu-s din Düsseldorf, dar sunt zilnic acolo. |
chiar asa so strikat kölciu? altu' in düssy makar nu gusta a pferde-pipi  |
|
Sus |
|
 |
pontiax

Data inscrierii: Mar 27, 2008 Locatie: Köln si etc
|
Trimis: 05 06 2009, 13:29 Titlul subiectului: |
|
|
mha raule is acolo cu treburi (dar nu sparg parbrize ) _________________ Neid ist die deutsche Form von Anerkennung. |
|
Sus |
|
 |
geosoft123

Data inscrierii: Sep 30, 2002 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 06 06 2009, 19:29 Titlul subiectului: |
|
|
+1 in Düsseldorf. |
|
Sus |
|
 |
tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 15 06 2009, 16:08 Titlul subiectului: |
|
|
Io-s acolo aproape in fiecare miercuri seara si cam din 2 in 2 vineri... tot cu treburi.  _________________ http://flickr.com/tavisor |
|
Sus |
|
 |
KrisztianK

|
Trimis: 15 06 2009, 19:46 Titlul subiectului: |
|
|
tavisor a scris: | Io-s acolo aproape in fiecare miercuri seara si cam din 2 in 2 vineri... tot cu treburi.  |
no bine ka neam adunat totzi ka la apelu' de diminiatza o bere la o terasa cindva??  |
|
Sus |
|
 |
tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 16 06 2009, 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
KrisztianK a scris: | tavisor a scris: | Io-s acolo aproape in fiecare miercuri seara si cam din 2 in 2 vineri... tot cu treburi.  |
no bine ka neam adunat totzi ka la apelu' de diminiatza o bere la o terasa cindva??  |
Io vinerea nu pot decat tarziu, dupa 10 seara pana la sfarsitul lui Iulie cand se termina semestrul. In rest sunt disponibil. _________________ http://flickr.com/tavisor |
|
Sus |
|
 |
|