Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nebv

Data inscrierii: Nov 22, 2003 Locatie: ehemals Düsseldorf
|
Trimis: 19 03 2004, 21:02 Titlul subiectului: |
|
|
Credeti ca v-ati puteti depasi "angoasele" unei intalniri in D'dorf????  |
|
Sus |
|
 |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 19 03 2004, 21:40 Titlul subiectului: |
|
|
Nu au mai fost intilniri in Duesseldorf. Intilniri anuntate aici. Dupa 3 ani de stat aici s-au mai socializat oamenii ...
Doar tentativa mea de karting.
Care sper sa se concretizeze totusi cat de curand. |
|
Sus |
|
 |
nebv

|
Trimis: 19 03 2004, 21:53 Titlul subiectului: |
|
|
mai ai si o intalnire "normala" in vizor?
la ultima "tura" m-am ales cu o stampila Honda pe cotul drept
(Doamne ce-a mai sfarait!!!)
Citat: | Dupa 3 ani de stat aici s-au mai socializat oamenii ...
|
crezi ca..s-au socializat..sau vrei sa spui mai curand inchistat (cel putin fatza de compatriotzii lor) e asa o cursa idioata si snoaba: care are motoru' mai mare sau e primul in Maladive....
din Ro vii...sau ma rog veneau ai nostri destul de spontani si deschisi
ei bine dupa anii astia se pare ca e fiecare cu.....m l-a lasat D-zeu  |
|
Sus |
|
 |
Anon3248
Data inscrierii: Feb 15, 2004
|
Trimis: 20 03 2004, 6:57 Titlul subiectului: |
|
|
nebv a scris: | mai ai si o intalnire "normala" in vizor? |
Päi n-ai avut parte de-o mare intälnire de romäni la teatru? Sau acu vrei shi la bere... Te cam intinzi... |
|
Sus |
|
 |
nebv

|
Trimis: 20 03 2004, 7:16 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Päi n-ai avut parte de-o mare intälnire de romäni la teatru? Sau acu vrei shi la bere... Te cam intinzi... |
e drept insa m-am dus sa la teatru....tu nu? am zis eu bere???
nope ...o cafelutza...o tacla... |
|
Sus |
|
 |
geosoft123

Data inscrierii: Sep 30, 2002 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 21 03 2004, 10:46 Titlul subiectului: |
|
|
In Dusseldorf ies si eu daca e  |
|
Sus |
|
 |
osnb

Data inscrierii: May 07, 2004 Locatie: bucuresti
|
Trimis: 07 05 2004, 12:25 Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt pe cale sa ma mut la düsseldorf si de fapt sunt de-ajuns de des in düsseldorf, in weekenduri. m-as bucura sa cunosc romanii din zona. asa ca, daca se mai face macar vreo tentativa de intalnire cu sperante de reusita, nu va abtineti si da-ti de stire.
de exemplu... pe 8 mai nacht der museen? |
|
Sus |
|
 |
Pia

Data inscrierii: Jun 09, 2004 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 09 06 2004, 15:02 Titlul subiectului: |
|
|
rumänisch lesen klappt mal gar nicht...quäl mich schon seit stunden durch das forum und versuch mir was zusammen zu reimen. würd mich freuen, wenn ihr mir auf deutsch oder englisch schreiben würdet. sprechen kann ich noch ...obwohl´s mittelweile auch immer schlechter wird
bin aus der nähe von düsseldorf...und ursprünglich aus rumänien...28 jahre alt, weiblich....viell. kann man ja mal kontakt aufnehmen.... |
|
Sus |
|
 |
osnb

|
Trimis: 09 06 2004, 15:35 Titlul subiectului: |
|
|
hallo Pia! sehr schön, daß Du trotzdem hier schreibst. in einer Gruppe Rumänen würdest Du bestimmt auch schnell wieder rumänisch sprechen. Diese Gruppe kenne ich auch noch nicht in Düsseldorf, aber vielleicht werden sich ein Paar Leute doch finden, die gerne auch andere Rumänen treffen...  |
|
Sus |
|
 |
Pia

Data inscrierii: Jun 09, 2004 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 09 06 2004, 15:42 Titlul subiectului: |
|
|
Hab ich das denn richtig verstanden, daß du aus düsseldorf bist? Laß uns doch anfangen mit der gruppe
liebe grüße |
|
Sus |
|
 |
osnb

|
Trimis: 09 06 2004, 16:33 Titlul subiectului: |
|
|
ich wohne noch nicht in düsseldorf, aber ich ziehe bald (in ein Paar Monaten) um. Z.Z. bin ich oft am Wochenende da, allerdings erst in ein Paar Wochen wieder.
Sehr gerne mit der Gruppe... bisher habe ich 1 Familie kennengelernt. Sollen aber viele Rumänen in dem Gegend sein... aber sehr still und vielleicht schüchtern
Also, bis demnächst! |
|
Sus |
|
 |
osnb

|
Trimis: 09 06 2004, 16:38 Titlul subiectului: |
|
|
cum toata lumea a putut sa observe, exista mai multi interesati in a cunoaste pe romanii din Düsseldorf. eu din pacate nu sunt in Düsseldorf vreo cateva saptamani...
Ce parere aveti de o intalnire cu totul si cu totul neconventionala intr-un weekend pe la inceputul lui iulie... de exemplu un picknick, un suc la o terasa, un frisbee... o intalnire intre oameni normali? |
|
Sus |
|
 |
nebv

|
Trimis: 28 06 2004, 19:39 Titlul subiectului: |
|
|
einverstanden!!!! wohne selbst in Neuss. |
|
Sus |
|
 |
MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003
|
Trimis: 29 06 2004, 9:50 Titlul subiectului: |
|
|
osnb a scris: | cum toata lumea a putut sa observe, exista mai multi interesati in a cunoaste pe romanii din Düsseldorf. eu din pacate nu sunt in Düsseldorf vreo cateva saptamani...
Ce parere aveti de o intalnire cu totul si cu totul neconventionala intr-un weekend pe la inceputul lui iulie... de exemplu un picknick, un suc la o terasa, un frisbee... o intalnire intre oameni normali? |
Nu suna rau. |
|
Sus |
|
 |
osnb

|
Trimis: 29 06 2004, 11:22 Titlul subiectului: |
|
|
ura! atunci am si o propunere:
duminica la ora 2, pe malul Rinului, pe partea cu centrul, in directia opusa fata de cea spre port, e o pajiste care incepe cam de la Tonhalle (foarte mare, se joaca fotbal...). Acolo (sa zicem la inceputul pajistii) e si o gradina de bere care exista numai vara, imediat dupa o cladire care cred ca se cheama Rheinterrasse. Sunt si locuri de parcare in zona. Ce parere aveti? N-as propune un loc de intalnire in centrul orasului, ca mie mi-ar placea mai mult la un fel de iarba si nu la inghesuiala orasului. Daca aveti si alte propuneri ... Noi aducem pentru orice eventualitate si frisbee-ul cu noi :)
Hai ziceti ce parere aveti? |
|
Sus |
|
 |
osnb

|
Trimis: 29 06 2004, 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
ma refer la duminica asta, care vine, 4 iulie, ora 2. fix! |
|
Sus |
|
 |
Ion

Data inscrierii: Apr 16, 2004 Locatie: NRW
|
Trimis: 29 06 2004, 12:00 Titlul subiectului: |
|
|
Da, sunt pentru!!!
Cand si unde? Poate mai aduc si pe un cunoscut din Dortmund, sa vad daca poate. |
|
Sus |
|
 |
Ion

Data inscrierii: Apr 16, 2004 Locatie: NRW
|
Trimis: 29 06 2004, 12:05 Titlul subiectului: |
|
|
Oooops ... acum vad ca s-a mai scris cand si unde ... OK eu ma conformez. |
|
Sus |
|
 |
MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003
|
Trimis: 29 06 2004, 12:16 Titlul subiectului: |
|
|
osnb a scris: | ura! atunci am si o propunere:
duminica la ora 2, pe malul Rinului, pe partea cu centrul, in directia opusa fata de cea spre port, e o pajiste care incepe cam de la Tonhalle (foarte mare, se joaca fotbal...). Acolo (sa zicem la inceputul pajistii) e si o gradina de bere care exista numai vara, imediat dupa o cladire care cred ca se cheama Rheinterrasse. Sunt si locuri de parcare in zona. Ce parere aveti? N-as propune un loc de intalnire in centrul orasului, ca mie mi-ar placea mai mult la un fel de iarba si nu la inghesuiala orasului. Daca aveti si alte propuneri ... Noi aducem pentru orice eventualitate si frisbee-ul cu noi
Hai ziceti ce parere aveti? |
Adresa e buna pentru cunoscatori.
Detalii pentru necunoscatori?
Ca varianta, noi locuim in Duisburg, la margine este o padure si in padure un zoo mare si frumos cu de toate plus balene, iar in el sunt si gradini de bere, etc.
Putem sa ne intalnim in zoo (fara a face vreo aluzie).
Dezavantajul este ca se plateste intrarea.
Poate ar fi interesant?
Suna atractiv?
In cazul in care intalnirea merge prost, macar ne uitam la maimute si girafe.  |
|
Sus |
|
 |
cip_a Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Jan 28, 2003
|
Trimis: 29 06 2004, 12:32 Titlul subiectului: |
|
|
hai azi la bere, doar e marti. si oricum nu e nici un meci. |
|