Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - parobolika [noutati satelitare]
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

parobolika [noutati satelitare]
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    nede

Data inscrierii: Oct 12, 2002

MesajTrimis: 25 10 2004, 9:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

saturandu-ma de kanalele gen rtl, sat1...imi luai un lighean de 80 cm de la wallmarkt
    am dat aseara peste SIRIUS cu un SIGNAL level de 85% si un SIGNAL quality de vreo 75%
    cand dadui scanare, nu am gasit nici un post romanesc, nici unul strainez
    gaseste in schimb canale de radio
    dedui o scanare si pe ALL, nu numai FTA si a gasit ceva

dedui repede scanare si pe HOTBird si vazui printre alea arabesti si ceva canale FTA indecente icon_wink.gif

kiar cand abordam subiectul, a batut vantul si mi-a dat jos antena de pe scaun
    instalarea parabolicei se facuse asezand-o pe un scaun in balcon si orientand-o catre sud

intrebari:

1. de ce nu prinsei nimic pe SIRIUS ? sa fie oare ca mai trebuie gadilata putin stanga dreapta, pana cand SIGNAL level ajunge pe la vreo 90 %?

2. ce mecanism de prindere sugerati, evitand pe cat se poate o gaura in perete. Ma gandeam la un stutz din ala de umbrela, pe care sa agat parabolika. Exista ?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 25 10 2004, 9:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

daca dai auto search pe alea romanesti nu le gaseste...

Ciprian
    Sus
    nede

MesajTrimis: 25 10 2004, 9:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pai asa ie receiveru digital de il am ..cica ie din ala mese..cu auto search pe toate Frecventele, Polaritatatile si SR.
    Hm, nu ma gandi pana acu sa dau manual. Banuiesc ca aleg frecventa ..si dau direct search acolo? Sau cum
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 25 10 2004, 10:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

frecv. 12697
    pol V
    sr 14685
    fec 3/4

iti spun eu ca nu cauta chiar pe toate.
    Sus
    oldboys

Data inscrierii: Jul 31, 2003

MesajTrimis: 25 10 2004, 19:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pai te duci in orice baumarkt si-ti cumperi o teava de 1,5m si diametru de 1 Zoll, ceva asemanator cu ce se foloseste pentru gaze, mai devi un pic inventiv si-ti iei si ce mai ai nevoie sa o ancorezi de balcon, principiul fiind la fel ca la umbrela. avand in vedere marimea antenei, trebuie sa o ancorezi foarte bine (nu care cumva la prima furtuna sa te trezesti ca a luat-o la plimbare si mai faci si alte pagube icon_sad.gif ... haftpflicht versichert ? daca nu ar fi cazul ...).

Daca nu te descurci, i-ti pot face niste poze cum am procedat cu a mea.

eu am hotbird si astra, altceva nu am incercat. oricum nu am timp sa ma uit la toate, iar cele romanesti pe care le prind poti sa le uiti.

hope it helps ...
    nede

MesajTrimis: 26 10 2004, 7:09    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da, bagai repede de la Hornblach un cot de teava pe care o prinsei de balustrada balconului. 25 euroi icon_eek.gif pentru o teava goala de aluminiu si 2 piulite..extraordinar germanii astia, din astea facem io la lucru manual in clasa a IV-a. ar merge aici o firma romaneasca care exporta asa ceva la juma de pret icon_biggrin.gif
    aveau si din alea gen umbrela cu tot cu picior..special pt antena la numai 50 euroi

am reprins aseara Hotbird..insa dezamagitor de tot
    speram si io la un Discovery, Animal..etc..ceva interesant FTA
    e plin de arabesti la care se adauga un TVR International..

era parca pe aci pe undeva o lista cu toti satelitii si ce canale au ..ca sa vad in ce sa indrept din nou antena

parca nu ma mai atrage acu nici Sirius cu TV Klumea si OTV..Realitatea.
    mda...stie cineva situl ? gen http://www.lyngsat.com/ da' parca era altul
    Sus
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 26 10 2004, 10:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Da un ochi aici, ai toate canalele Rumanesti

http://www.rdi-sat.com/canale_ro.php

Adrian.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    nede

MesajTrimis: 26 10 2004, 10:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da, danke tocmai ce ma uitai peste
    cautam de fapt asta http://www.kingofsat.net/en/satellites.php cu tot ce e clear si criptat
    nu ramane vad decat sa mai arunc alti bani si pe cartela icon_mad.gif

si totusi are cineva premiere ? cum e ala start de 5 euro ?
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 26 10 2004, 10:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nede a scris:
    da, danke tocmai ce ma uitai peste
    cautam de fapt asta http://www.kingofsat.net/en/satellites.php cu tot ce e clear si criptat
    nu ramane vad decat sa mai arunc alti bani si pe cartela icon_mad.gif

si totusi are cineva premiere ? cum e ala start de 5 euro ?

Nede eu am imprumutat de la un cunoscut pe weekend un Premiere. Avea Premiere Film si Premiere Sport + Start.

Eu zic ca nu isi prea merita banii.

Si in plus asteapta un pic ca se pregatesc si niste suprize de la romanika. Adica un pachet cu toate canalele romanesti care va emite pe Thor. Acu cica ar fi in teste...si cred eu ca va fi oricum mai ieftin decat Premiere.
    Sus
    nede

MesajTrimis: 26 10 2004, 10:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

iee...Thor zici asta ie pe W daca retin eu bine
    momentan am ligheanu indreptat spre S pentru ca Hotbird-u este pe E.
    ce fac sa prind astea de pe W ? rotesc spre nord..??? sau pastrez directia da mai umblu la elevatie ?
    Sus
    adipopa

MesajTrimis: 26 10 2004, 10:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nede a scris:
    iee...Thor zici asta ie pe W daca retin eu bine
    momentan am ligheanu indreptat spre S pentru ca Hotbird-u este pe E.
    ce fac sa prind astea de pe W ? rotesc spre nord..??? sau pastrez directia da mai umblu la elevatie ?

Nu nu e nevoie sa umblii la elevatie. Si da trebuie sa rotesti spre W.

Adrian.
    Sus
    nede

MesajTrimis: 27 10 2004, 9:08    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

iete cum te lovesti de ele cand incepi sa te joci cu ligeane

am doua antene, una pe casa, una pe bloc.
    un fir iese din mufa din perete (ASTRA), un fir vine de le parabolika de pe balcon(HotBird)

intrebare...ce posibilitati exista sa vad amandoua antenele fara sa tot schimb mufa in spate la receiver cand de la una, cand de la alta ?

am gasit in casa un combiner gen

IN ------- IN

OUT

insa are o intrare gen 0.15-850 MHz, alta gen 850 -2500 MhZ si scoate un out de 0.15 - 2500 MHz..
    of course nu merge, caci ce antena pun pe IN cu frecventa mica 0.15- 850 nu o vede...
    nu stiu la ce folosea combineru asta de l-am gasit prin casa, oricum

sugestii?
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 27 10 2004, 9:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ai nevoie de un Diseq Schalter.

Gasesti la orice magazin de sateliti. De preferinta la alea de turci iei un Diseq Best pina in 20-24 de euro.

Si le setezi pe amandoua din Receiver.

Ciprian
    Sus
    nede

MesajTrimis: 03 11 2004, 18:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

situl zilei http://www.satlex.de/
    roman icon_wink.gif , poa' kiar a postat pe colea
    Sus
    foni
    Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003

MesajTrimis: 08 11 2004, 9:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Are si io o nedumerire.
    Profitand de vremea buna am luat vineri un kit de parabolica de la Hornbach, l-am instalat, am surubarit + etc.

Boon, am reusit intr-un final sa il pun pe Eutelsat W2 si sa vad TVR1,2,i. L-am mutat pe urma pe Sirius 2, am zis sa fie mai multe programe pana cand fac rost si de o instalatie de invartit. Acuma vine surpriza: pe Sirius 2 nu gaseste decat ProTVintl si Acasa. Am stat si m-am gandit:

1) Semnal de la satelit: approx. 75-80% in ambele cazuri
    2) Polarizare: TVR = V, ProTV = H
    3) Pt Sirius 2 am bagat manual frecventa, rata de simboluri si polarizarea pentru restul de canale - rezultat? Nix.
    4) Receiverul nu ma lasa sa bag FEC (nu are optiunea)
    5) Pot sa setez ce PID-uri vrea muschii mei, ca zice "error setting PID"

Idei?
    mikemarian

Data inscrierii: Jul 22, 2003

MesajTrimis: 08 11 2004, 10:06    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cat de mare e antena?
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 08 11 2004, 11:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mikemarian a scris:
    cat de mare e antena?

80 cm, LNB cu zgomot de 0.5dB.
    In principiu nu am avut probleme sa "vad" doi sateliti din aceeasi pozitie.
    adipopa

MesajTrimis: 08 11 2004, 11:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu am pus in S o antena fixa de 80 cu 3 LNB-uri si prinde Sirius cu semnal maxim. Asa ca ma invarte icon_lol.gif

Adrian.
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 08 11 2004, 11:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

adipopa a scris:
    Eu am pus in S o antena fixa de 80 cu 3 LNB-uri si prinde Sirius cu semnal maxim.

Eu prindeam 2 sateliti cu un LNB simplu. Problema este de ce nu vede toate canalele de pe un satelit? Ca: semnal are, de selectat polarizarea H/V stie, sa introduc manual frecventele/rata de simboluri/polarizarea ma lasa?
    Am mai facut si altceva: am bagat parametrii manual, cu polarizarea inversata: nix. am programat pentru ProTVintl si i-am dat sa caute: l-a gasit. Am rotit LNB-ul cu 90 de grade si am cautat asa: nix.

Kitul este de la www.Schwaige.de si are un receiver DSR1001.
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 08 11 2004, 11:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

http://sat-receiver-world.com/pd-758791051.htm
    Nu arata chiar ca cel din figura, dar seamana.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Urmatoare
    Pagina 1 din 15

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media