Poate cineva sa-mi spuna ce trebuie sa faca un cetatean roman care vine in Germania si doreste sa-si deschida o firma acolo , un SRL, mai precis de videochat, ce trebuie sa faca ca sa fie legal , sa nu aiba treaba cu politia si cu fiscalitatea , avand in vedere ca in Romania, impozitul pe profit este de 39%. Daca a-ti putea sa-mi dati toti pasii prin care ar trebui sa treaca un roman care-si deschide o firma de videochat in Germania, adica, el sa deschida firma si sa aduca forta de munca ieftina din alte tari, predominant in speta din Romania, avand in vedere costuri de infiintare a firmei , de inchiriere a spatiului productiv, de plata a internetului( banda min garantata 256KBps ),care este capitalul social, rezulta un studiu de marketing.
Petru eventualel raspunsuri, va multumesc f. mult.
Data inscrierii: May 28, 2004 Locatie: dupa Berlin, Auckland
Trimis: 07 08 2004, 18:12 Titlul subiectului:
pe siteul ambasadei din berlin este un link la un soi de 'oalarie' de colaborare romano-germana in domeniul afacerilor. poate te ajuta ei.
dar cred ca oferta in privinta vidoechaturilor si conexiunii la intenet prin intermediari (de tip internet cafe) este deja imensa in Germania. cauta si tu ceva mai original !!
pe urma, ce intelegi prin mina de lucru ieftina din Romania ? daca platesti toate taxele, deci angajezi legal, iese oricum numai ieftin nu !
camera de comert ar putea sa te ajute cu sfaturi etc.. mai precis mi se pare ca cea din Duisburg chiar ofera ceva de genul afaceri Ro-Gmny..
Bafta!
Casti
"Angajam .... pt videochat outsourcing"... Daca angajezi doar absolvente de IT e posibil sa mai faci o inginerie si sa nu mai fie nevoie sa platesti impozite pe salarii.... Doar ca nu stiu cum e cu profitu... Eu zic ca e posibil sa scada...
Pai solutia ar fi "Angajam .... pt XXX outsourcing". Este ceva ilegal in asta ?
Postanschrift/ Büroanschrift:
Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Str. Clucerului 35, et.3, sect. 1
011363 Bucuresti
Romania
Präsident: Karl-Josef Baum / Metro AG
Geschäftsführendes Vorstandsmitglied: Dirk Rütze
Wie finden Sie uns?
Die Fahrt vom Otopeni-Flughafen zur Kammer dauert bis zu 40 Minuten, vom Nordbahnhof sind es ungefähr 20 Minuten. Außer Taxis gibt es gute Busverbindungen zwischen dem Flughafen und dem Bukarester Stadtzentrum.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.