foarte buna idea, Cip. eu nu sunt in weekendul asta in DÜ, dar n-are importanta! data viitoare cu mare placere! sa ne facem un fel de "jour fixe" la "mandalai"
cine-i mai din zona, va rog frumos, scoateti-ma din incurcatura si explicati-i lui Ingrid unde e restaurantul romanesc din Düsseldorf. eu as ajunge acolo, da´ pe bajbaite
Restaurant cu specialitati romanesti
Werstener Hof (02 11) 76 13 70
Kölner Landstr. 200
Indicatie de ajuns cu transport in comun:
Cu U77 sau U74 pina la statia Oppladaner Strasse.
Data inscrierii: May 18, 2004 Locatie: Langenfeld, NRW
Trimis: 03 08 2004, 10:03 Titlul subiectului:
Halli,hallo
osnb si dcip vä multumesc pentru ajutor si adresä.
Noi am mai fost in zona aia in Schalander, dar dacä stiam...
Säptämina trecutä nu am avut timp, a fost o intilnire?
Care este ora fixä duminica? Si unde este mandalai?
osnb esti si tu in WE ästa in düsseldorf?
Poate vine si nico cu sotul ei cä atunci pot sä imi aduc si
eu "jumätatea"
Nu stiu inca exact care-i programul meu de WE. Daca e sa va adunati si sunt prin preajma vin cu mare placere. Pe mine inca nu puteti sa va bazati pana prin septembrie...
Mandalai este un bar la promenada de pe malul Rinului, foarte aproape de "Uhrige".
N-am putea sa fixam si postam in calendar o zi fixa, cum ar fi ultima duminica din luna de la ora X la Y la restaurantul rom.. de exemplu?
Eu intre timp m-am mutat din oras si vin mai rar la DUS, incerc o data la ca. 6 saptamini sa fiu pe acolo... mi-ar face placere sa mai vad si alti romani si sa mai vorbesc rom...
eu sunt de aceeasi parere cu ciprian. nici eu nu m-as intalni la restarantul romanesc. la mandalai e bine.
Dragi doritori de intilniri in Düsseldorf,
eu nu am fost niciodata la restaurantul romanesc , dar cum s-au exprimat destule impresii nu tocmai pozitive, ramin la prima alegere, si anume mandalai.
E la indemina oricui sa ajunga la locul cu pricina , adica la promenada Rinului, plus apropierea de Uerige sau de alte locuri, pe unde ne-am putea muta din cind in cind.
@Casti : tu ai locuit in düsseldorf , deci ar trebui sa stii pe unde e . Nu ai nevoie de tramvaie , poti ajunge si cu U-BAhn, dar cred ca si pe jos de la gara ...
Eu as propune sa treaca totusi august , adica inceputul lui septembrie mi se pare ok sa ne intilnim , caci unii sunt cred plecati in vacanta sau altii s-au apucat de renovari si mutat in luna lui cuptor (adica, eu).
@Casti : tu ai locuit in düsseldorf , deci ar trebui sa stii pe unde e . Nu ai nevoie de tramvaie , poti ajunge si cu U-BAhn, dar cred ca si pe jos de la gara ...
da Nico, am locuit acolo, dar ma plimbam numai cu masina, asa ca nu stiu cu ce tramvaie/U-Bahn/etc. se poate ajunge in oras... dar ma voi interesa cind mai ajung pe acolo, nu-i problema..
poate voi reusi sa ma mai vad cu toti in DUS anul asta..deocamdata nici macar nu stiu cind voi mai veni pe acolo..
mai tineti minte locul ala unde a fost ultima intilnire?
eu zic sa il transformam intr-un loc de iesit la o anumita ora duminical la baut o cafea ceva... cine vine vine, cine nu vine , nu vine...
mi-am adus aminte de asta, ca trecuse prin cap de mai mult timp. si vad ca doritori de vazut sunt.
Dragi NRW-isti ,
cum a venit toamna, s-au adunat toti de prin concedii, din leneveala de vara , sau mai rau renovari si mutari ( cazul meu), eu propun sa mai convocam o intilnire la locul cu pricina in Düsseldorf. La mine in calendar suna bine weekendul 9/10 octombrie. ramine sa hotarim daca e simbata dupa-amiaza sau duminica la prinz ca data trecuta.
Cum mai sunt ceva saptamini pina atunci, eu spun sa o luam din timp si sa incercam sa ne mobilizam si sa numaram .... bobocii, adica citi doritori sunt.
stimati "tovarasi"! va anunt si eu ca mult asteptata mutare la Düsseldorf s-a petrecut si pt mine.
foarte buna idea cu intalnirea. si eu ma gandeam, insa pana la jumatatea lui octombrie suntem plecati in vacanta, ca noua acuma ne-a venit timpul de vacanta. asa ca taman weekendul propus de tine, Nico, e cam prea devreme pt noi. dar nu-i nimic, voi hotarati cum puteti si cum aveti chef. sigur vom mai organiza vreo intalnire si dupa...
Dar de Basket pe aici prin zona poate fi vorba?
Si ca tot am vazut mai sus scris ceva de rest romanesc, imi da si mie cineva adresa de web, sau un nr de tel de acolo? Please? _________________ Silence - the ultimate weapon of mass distruction
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.