Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Filme ... in general
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Filme ... in general
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Hobby
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 04 06 2022, 17:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

DanD a scris:
    Incearca si Ted Lasso, [...]

=D>

Dap, primul sezon e ubergeil. La al doilea parca li s-au mai terminat bateriile de umor. Sa vedem cum va fi al treilea.

Tot pe epl merita Suspicion.

Neaflix trece printr-o perioada cam gri. Na, poate au ajuns si ei un Blockbuster al anilor 2020...

Sau sint victima propriului model de business pe care l-au imbratisat prea multi. Ca daca m-ar intreba cineva (daca, nu ca m-ar intreba...), placinta de streaming e cam aceeasi, doar ca acu’ se-mparte intre mai multi.

Productiile proprii ale celor de la Prime sint inca la gradinita, Disney doar mulge mai mult tinind in propria gradina ceea ce oricum facea

E-pl face lucruri de calitate, dar exclusive cuisine, nu productie de masa. Sincer, la ei opt-in and out la fiecare 2-3 luni pentru ca pur si simplu nu prea gasesc mare lucru de vazut prea mult timp.

Revenind insa la old style Kino - Top Gunu’ nou anyone ? Merita ?

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 07 06 2022, 14:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

DanD a scris:
    Incearca si Ted Lasso, un 'coach; american aterizat in Premier League intr-o echipa fictionala din Richmond, Londra...e extrem de hilar:)

Vazut 2 episoade. E bun.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 12 06 2022, 16:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    [...]

Revenind insa la old style Kino - Top Gunu’ nou anyone ? Merita ?

Revin tot eu.

La categoria Old style revival, subcategoria dac-a mers o data, mai merge inca una, cam asta e, pe scurt Top Gun: Maverick.

Filmarile sint ok, da’ parca la primul cantitatea de noutati a fost mai mare (na, Tony Scott, remember...?). Plus ca te-ntrebi cit e realitate si cit e “facuta pe calculator”.

N-am fost la varianta aia “multi sense”, am preferat sa ma duc la OT - ma omoara dubbingu’, e ca si cum ai turna BBQ-sauce de la supermarket peste un Wagyu (e tot friptura, nu ?).

Dar, all-in-one, eu zic ca merita.

Bineinteles, cred ca ati citit, multe trimiteri la prima parte - asa ca, daca n-ati mai vazut originalul de 20 de ani nu strica sa mai bagati o vizionare pe post de antrenament.

As zice 3 zstelute juma cu bataie chiar spre 4 pentru cum trag oamenii aia de F18-uri (nu vreau sa va stric placerea vizionarii, da’ pe final sint citeva filmari chiar cool).

N’duminica !

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 18 07 2022, 20:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

La categoria ”Guy Ritchie pentru noi / Poa’ sa fie Tarantino doi”, subcategoria ”chill la patruzeci de grade”, asta seara The Gentlemen.

Deci respect. Filmu’ are de toate: umor (uneori cam negru’, da’ bun), actiune (muchas action), e impredictibil si mai e si asezonat cu actori buni (unii in roluri neasteptate pentru ce te-ai astepta de la ei).

Nu vreau sa stric surpriza, eu zic ca merita timpu’ (ca de bani, acu’ de cind m-am mutat fortat pe nea frixuri totu’ e “included”).

3 zstelute 75 de la Z si cred ca o sa mai uit o data peste 6 luni (ca tot e “included””).

N’luni si chill !

Sus
    DanD
    Ibiza Master

Data inscrierii: Jul 08, 2005
    Locatie: Fish, chips, cup'o'tea, bad food, worse weather, Mary F***ing Poppins

MesajTrimis: 24 08 2022, 9:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am devenit fan seriale germane, ultimul pe care il urmaresc acum pe Netflix e 'Kleo'. Un fel de Killing Eve (est)german, care surprinde anii de final ai DDR si de tranzitie catre Germania unificata. Foarte haios si cu actori buni (desi cvasinecunoscuti ptr mine).
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 24 08 2022, 21:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

La categoria ”Culture clash”, subcategoria what happens in Paris, only God knows, tot de pe Neaflixache Emily in Paris.

Pe linga “dragostea” adinca dintre natiuni, filmarile din drona din Paris sint délicieux.

In asteptarea urmatorului sezon, 3 Zstelute saptejcinci cu bataie clara spre 4 de la Je. Are ups-n-downs, dar te prinde dupa al doilea episod.

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 28 08 2022, 21:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

DanD a scris:
    [...]ultimul pe care il urmaresc acum pe Netflix e 'Kleo'. Un fel de Killing Eve (est)german, care surprinde anii de final ai DDR si de tranzitie catre Germania unificata. [...].

Mega geil ! 4 zstelute doo’jcinci cu bataie spre 4 juma de la mine... (mai sint, pe ici pe colo, scapari - da’ nu au efect asupra actiunii...).

Mi-a ruinat uic-endu’ (ca n-am putut sa ma dezlipesc de ecran), da’ s-a meritat !

Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 04 09 2022, 12:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pe mine m-a prins mai nou "Breaking bad".
    Stiu ca e ceva mai vechi, dar eu acum l-am descoperit.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 16 09 2022, 6:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

DanD a scris:
    Am devenit fan seriale germane, ultimul pe care il urmaresc acum pe Netflix e 'Kleo'. Un fel de Killing Eve (est)german, care surprinde anii de final ai DDR si de tranzitie catre Germania unificata. Foarte haios si cu actori buni (desi cvasinecunoscuti ptr mine).

Apropo de productii germane, nu ratati Olli Ditrichs TV-Zyklus.

E pe nea Frix, dar l-am vazut listat si la Jeff Prime si E’pl.

Cel mai crud misto facut de pleiada de productii marca ARD & ZDF de pina acum.

Merita !

Sus
    DanD
    Ibiza Master

MesajTrimis: 20 09 2022, 11:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Danke, il caut pe Netflicks:)

Apropo de Deutsch Fernseher, cel mai tare mi s-a parut Das Boot, editia noua, m-am abonat la UltraHD Sky cateva luni ptr a vedea toate seriile, o recomandare pt toti iubitorii de seriale istorice/de razboi.
    Ma rog, nu e 100% Deutsch, e un fel de European/UK cooperation.
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 16 10 2022, 22:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    La categoria Amintirile ma chinuiesc, subcategoria ce flop mai servim la cina, astazi Sniper: ultimate kill.

Sfatul meu ? Mai bine un DSDS, o gala slagarului pe SWR, orice altceva...

Nu stiu de unde si-o fi luat 5,6 stele pe imdb, ca de la mine nix. Nada.

La categoria Masochism, subcategoria asa patesti cind nu citesti / review-urile vechi , zilele trecute am aterizat pe Sniper: assasin’s end.

Pe scurt ? PDTP (pacat de timpul pierdut). N-am rezistat decit o ora si tot imi pare rau...

Mai bine bagam un sudoku, crosetam mineca de la o vestuta pentru la iarna, spargeam niste lemne - ceva util...

Pastrez Zstelutele pentru o cauza mai nobila.

Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 25 10 2022, 12:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

"The White Lotus"- serie.
    Genu' de film despre care poti sa vorbesti 30 min la masa, la un pahar de vin.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 28 10 2022, 19:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Azi nu va vorbesc atit despre filme, cit despre cit s-a scumpit dividoteca (virtuala) din sat.

Deocamdata aia de la E’pl a sarit aproape 40%, ca na, e curentul scump, doamna, scump...

Ne vedem ... joi ! (dupa ce apare sezonul complet de Ted Lasso si urmatorul Slow Horses, ca altceva - de banii dati pina acum - n-am prea gasit ...)

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 03 03 2023, 20:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca sa-l pun aici sau la USA, dar recomand episodul de pe e’pl cu Eugene Levy (Reluctant Traveler) in Utah.

Imaginile sint breathtaking. Am Utah pe lista de mult - n-am reusit inca sa bifez - dar episodul asta m-a convins sa fac tot posibilul sa ajung cu proxima ocazie…

(spoiler)
    … clar, n-am sa-mi permit Amagiri sau tururi cu elicopterul, dar slot canyons si Horseshoe Bend tot as incerca sa vad cu ochii mei…

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 10 04 2023, 23:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu chiar film, dar merita vazut:The Last Dance pe Neaflics.

Chicago Bulls si Air Jordan.

Nu stiu daca Sirius i-a facut faimosi sau viceversa, dar s-au potrivit.

4 zstelute 50 de la je ! Merita timpul - mai ales dac-ati prins (si v-a prins) Dream Team-ul.

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 26 04 2023, 21:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Deci da, Neaflics stie sa faca filme. As zice mai bine decit epl si categoric cu mult peste gefmazon…

The Diplomat chiar merita timpul irosit - deocamdata sint la episodul 3, dar deja ii dau 4 Zstelute si un sfert.

LE: eu deja astept sezonul 2 (sper !!)

Sus
    DanD
    Ibiza Master

MesajTrimis: 01 05 2023, 16:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Bun The Diplomat daca ai rabdare sa treci peste primul episod, eu am renuntat la jumate, dar noroc ca a continuat nevasta. Asa am reluat vizionarea si merita, e cred in top5 serii de anul asta.
    Primele 2 din 2023* sunt fara echivoc seriile HBO, The Last Of Us (exceptional, 9.5/10) si Succession* (9/10). Pe 3, tot fara replica, White Lotus 2.

*ok, serial inceput in 2021, dar seria 4 e de anul asta, deci se incadreaza:)

Pe Netflix e misto si The Beef, incepe ciudat, dar te prinde. Cred ca asta ar fi top5-ul meu de prim trimestru 23.
    DanD
    Ibiza Master

MesajTrimis: 01 05 2023, 16:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am uitat de You:)
    Hmmm, Diplomatul, You, Kaleidoscope si Beef toate pe locurile 4-7icon_smile.gif
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 03 05 2023, 15:27    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am inceput The Bodyguard pe neafrix…

Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

MesajTrimis: 05 05 2023, 19:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Erm…

Shout-out fanilor Ted Lasso

Mi se pare doar mie ca sezonul asta e cam incropit, sau chiar si-a pierdut farmecul …?

Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Hobby Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45  Urmatoare
    Pagina 43 din 45

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media