Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
nair

Data inscrierii: Jun 16, 2011
|
Trimis: 17 07 2011, 8:30 Titlul subiectului: Cartiere sigure de locuit in Koeln |
|
|
Urmeaza sa ma mut in Koeln cu prietena mea. Cam ce cartiere trebuie evitate atunci cand vrem sa inchiriem o lucuinta?Ma refer aici la siguranta pe care ti-o ofera atunci cand mergi pe strada,mai ales pentru o femeie seara. |
|
Sus |
|
 |
dead-cat

Data inscrierii: Feb 04, 2003 Locatie: Mainz, Germany
|
Trimis: 18 07 2011, 7:25 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | Cam ce cartiere trebuie evitate atunci cand vrem sa inchiriem o lucuinta? |
Chorweiler, Kölnberg, Mülheim, Ostheim, Finkenberg _________________ "Freunde der Südsee, geht mir net auf den Sack!" - J. Klopp |
|
Sus |
|
 |
nair

|
Trimis: 18 07 2011, 7:37 Titlul subiectului: |
|
|
multumesc.
in conclcuzie trebuie evitate cartierele din partea dreapta a rinului.
Cunoasteati la ce agentii imobiliare as putea apela pentru inchirierea unui apartament cu 2 camere? |
|
Sus |
|
 |
priviticerul

Data inscrierii: Feb 09, 2011
|
Trimis: 19 07 2011, 15:31 Titlul subiectului: |
|
|
www.immobilienscout24.de
acolo gasesti cam toate locuintele disponibile
Partea dreapta a Rinului nu o recomand .Acuma depinde cati bani ai la dispozitie .
Mai adaug la cartierele lu dead-cat cartierul Blumenberg si acela nu este tocmai un cartier bun .
Pana la urma urmei depinde cat va tine buzunaru si ce garantii aveti adica ce servici si ce castigati pe luna si important mai este si daca aveti cetatenie nemteasca , ca multi nu dau la romani ca incetu stiu toti pe aici ce nume neam facut |
|
Sus |
|
 |
Mircea
Data inscrierii: Jul 20, 2002 Locatie: A4,Germany
|
Trimis: 20 07 2011, 11:01 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt si in dreapta Rinului zone foarte bune. Veti vedea asta dupa pret.
Köln Sud e în general bun, dar chiar si în afara Kölnului puteti gasi ceva cu acces rapid în centru si decent. |
|
Sus |
|
 |
nair

|
Trimis: 20 07 2011, 12:06 Titlul subiectului: |
|
|
Imi puteti da niste exemple pentru zone din afara Kolnului unde nu ar fi probleme(distanta nu ar fi o problema pt ca am si masina). Luni ajung pt prima oara in Germania si sunt cam stresat cand ma gandesc ca nu am inca o lucuinta inchiriata. |
|
Sus |
|
 |
priviticerul

|
Trimis: 20 07 2011, 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
eu locuiesc de exemplu in Bergheim ,situat la vreo 30 min cu masina de Koeln, acuma aici e ceva mai ieftin si mai linistit oraselu decat koeln dar are si oraselu asta cartierele lui unde se locuieste mai nelinistit .Lange Koeln mai este Pulheim un colt mai scump din cate mai stiu ,deci totul depinde unde lucrezi si cat ai pe luna de chirie , presupun ca nu doresti sa cumperi nimic cu cash |
|
Sus |
|
 |
fotonel

Data inscrierii: Jul 27, 2004
|
Trimis: 20 07 2011, 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
pot sa aflu de ce nu se recomanda acele cartiere? Cand aud de Köln eu ma gandesc la oameni veseli si foarte prietenosi, chefuri non-stop, sa inteleg ca nu-i chiar asa peste tot? Cam cat de rau e, cam ca in Berlin? |
|
Sus |
|
 |
priviticerul

|
Trimis: 20 07 2011, 14:10 Titlul subiectului: |
|
|
unele sunt asa de rele , da . De exemplu Choweiler . Acolo seara pe strada iesi numai daca traiesti acolo si iti cunosti vecinii , ca daca nu se lasa cu bataie pe gratis , ramai fara cash etc. ,si bineinteles de turci , arabi , rusi ce merg cu Bmw-urile lor de pe vremea lu ceasca si se cred mare mafioti nu mai dau detalli , nici mafiotii care chiar fac bani nu mai locuiesc in cartierele astea. Dar pana la urma urmei este o treaba de bani , deci daca nu iti permiti o locuinta mai buna trebuie sa locuiesti mai ieftin in asa cartiere ... |
|
Sus |
|
 |
foni Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003 Locatie: In oglinda
|
Trimis: 20 07 2011, 14:35 Titlul subiectului: |
|
|
fotonel a scris: | Cam cat de rau e, cam ca in Berlin? |
Hää????
 _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
 |
itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 20 07 2011, 16:39 Titlul subiectului: |
|
|
priviticerul a scris: | unele sunt asa de rele , da . De exemplu Choweiler . Acolo seara pe strada iesi numai daca traiesti acolo si iti cunosti vecinii , ca daca nu se lasa cu bataie pe gratis , ramai fara cash etc. |
Ne dai si noua o adresa exacta si cind se intimpla chestiile astea ca chiar m-ai facut curios. |
|
Sus |
|
 |
priviticerul

|
Trimis: 20 07 2011, 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
omul a intrebat eu iam spus ce stiu , bineinteles ca as putea sa incep sa ma iau cu tine ca stanga ca dreapta etc. , dar sincer are rost ? deci daca tu esti mai informat mai bine si esti la actual in numitele cartiere de mai sus atunci nu ne lasa in ceata . Eu am vorbit pentru mine personal unde eu nu as locui daca ar fii tocmai sa ma mut in Köln . Si in Choweiler nu trebuie sa iti spun o strada iti spun direct exact pe langa primarie langa centrul ala mai mare unde opresc autobuzele , in ghetourile alea e destula criminalitate , nu spune acuma ca vrei si numar de bloc ... |
|
Sus |
|
 |
nair

|
Trimis: 20 07 2011, 18:31 Titlul subiectului: |
|
|
acum chiar m-am speriat. nu am pe nimeni in koln si nici job.ma gandeam intai sa inchiriem un apartament si apoi sa rezolvam si restul. |
|
Sus |
|
 |
nair

|
Trimis: 20 07 2011, 18:54 Titlul subiectului: |
|
|
As mai lua in calcul si varianta Dusseldorf..aici exista cartiere de care ar trebui sa ma feresc? |
|
Sus |
|
 |
Mircea
|
Trimis: 21 07 2011, 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | "acum chiar m-am speriat. nu am pe nimeni in koln si nici job.ma gandeam intai sa inchiriem un apartament si apoi sa rezolvam si restul." |
Presupun ca ai luat în calcul si câteva zile de hotel/pensiune, nair si ca esti solvabil orice altceva ar fi naiv.
Daca iei în calcul sa te muti luni din Romania la Düsseldorf sau la Köln, nu cred ca ajunge sa te bazezi exclusiv pe "navi".
Pentru ajutor ceva mai concret, spune-ne ceva mai mult despre situatia ta, desigur daca nu cumva glumesti. |
|
Sus |
|
 |
Mircea
|
Trimis: 21 07 2011, 19:49 Titlul subiectului: |
|
|
...ah, sorry, abia acum am citit ca e Frankfurt. Noroc! |
|